Telecombinatie Amersfoort

Telecombinatie Amersfoort: 3 Tips Die De Levensduur Van Uw Iphone Verlengen.

Het kopen van een nieuwe IPhone is een flinke investering, daarom hopen we meestal dat we er een aantal jaren mee kunnen doen.

  • Telecombinatie Amersfoort: 3 Tips Die De Levensduur Van Uw Iphone Verlengen.
Het kopen van een nieuwe IPhone is een flinke investering, daarom hopen we meestal dat we er een aantal jaren mee kunnen doen. Wanneer u zo’n dure aankoop doet wil u ervoor zorgen dat u er voorzichtig en zorgvuldig mee omgaat. Met als doel dat u niet continu geld kwijt bent aan dure reparaties.

1.Laad De Batterij Alleen Op Wanneer Nodig
Wanneer u ziet dat uw telefoon een batterijpercentage van 60% heeft raak dan niet in paniek dat u moet laden. Zelfs met een batterijpercentage van 40% is uw telefoon instaat om een aantal uur te blijven werken. Het onnodig laden van uw telefoon kan uw batterij beschadigen. Laad u telefoon daarom pas bij een batterijpercentage van 20% en lager. Hiermee bespaart u een heleboel kosten.

2.Vermijd Scheuren Op Het Scherm
De beste manier om scheuren op uw scherm te vermijden is door meteen een screenprotector te laten plaatsen. Die zijn makkelijk te verkrijgen bij telefoonwinkels. Bij de meeste Apple aankopen krijgt u vaak screenprotectors, oordoppen etc. gratis mee. Een goede screenprotector zal uw telefoon beschermen tegen de meeste scheuren en krassen die ontstaan door sleutels of andere scherpe objecten.

3.Gooi De Telefoon Niet Zomaar Ergens Neer
Meestal wanneer we haast hebben zijn we geneigd om onze telefoons zonder nadenken in onze tas, auto of op het bed te gooien. Het ongelukkige gevolg daarvan kan zijn dat uw telefoon word geraakt door een ander item dat in uw tas, auto of op uw bed ligt die ervoor zorgen dat er scheuren/ krassen ontstaan. Door dit soort ongelukkige gebeurtenissen zal u in het ergste geval uw scherm moeten laten vervangen wat u een fortuin zal kosten. Om dit alles te voorkomen is het verstandiger om uw telefoon op een vlakke ondergrond neer te leggen.

Door deze 3 simpele regels op te volgen zult u geen onnodige reparaties moeten betalen en zorgt u er zelf voor dat de levensduur van uw telefoon verlengt word.

Comments: 0

There are no comments yet, be the first to write a comment!